Reviews

17 berichten op 4 pagina's
Karin Luiten
27-05-20 15:06:14
Super blij met mijn bureau en kastje. Ik ben heel fijn geholpen, Judith denkt mee en het contact was erg fijn. Echt een aanrader!
Daisy Bommelé
15-05-20 19:55:07
Vandaag bureau met v-groef ontvangen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit. We zijn er ontzettend blij mee! Communicatie verliep heel prettig en snel. Ik zou hier zeker weer bestellen! Bedankt Stoerhuis!
Rob Hanenberg
14-05-20 14:39:02
Lang gezocht naar passende bureaus en tevens naar wat kwaliteit en dan haken Ikea e.a al gauw af. Via Marktplaats bij Stoerhuis terecht gekomen, het zag er goed uit, maar is het betrouwbaar. Na mijn eerste contacten met Judith had ik al snel in de gaten, dat zij achter hun product staan en meedenken voor de beste oplossing.
Gisteren twee bureaus en ladenkastje thuis bezorgd gekregen. Het voldoet aan onze verwachting, goede kwaliteit. Bedankt Judith ??
Mieke Van Deursen
14-05-20 10:42:04
Wat zijn wij blij met het nieuwe bureau met ladenkastje. Waren al lange tijd op zoek naar een leuk bureau voor in de huiskamer waar onze zoon zijn eigen plekje heeft. Maar echt iets leuks konden we maar niet vinden.
Nu dan toch! Is het lange zoeken zeker waard geweest! We gaan er nu lekker van genieten!!
Dank je wel Stoerhuis!!?
Rachel Heller
13-05-20 14:41:00
Gisteren mijn nieuw bureau ontvangen: heel mooi, met name het houten blad, heel mooi afgewerkt. En het ladekastje ook, met leren handgrepen: prachtig! Het bureau moest in stukken geleverd worden i.v.m. onze smalle voordeur. Het bureau in elkaar zetten was een beetje moeilijk omdat de bijgeleverd schroeven zijn torx, dus hadden we geen schroevendraaier voor. Oplossing gevonden: andere schroeven van dezelfde maat. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe bureau!
Tonen: 5  10   20