Over ons

 

Wij zijn Wouter en Judith Cramer. Wij zijn StoerHuis.nl

Wouter houdt ervan mooie en originele producten te maken. Dit doet hij met veel passie, zorg en liefde en dat is zeker terug te zien in de verschillende producten. Judith heeft oog voor design en een vlotte, gezellige babbel waardoor ze snel leuke contacten kan leggen. Tevens heeft zij haar opleiding binnenhuisarchitect succesvol afgerond en is altijd bezig met de nieuwste trends op woongebied.

Samen dus nieuwe producten ontwikkelen en creëren, een sterke combinatie!

Wij maken graag allerlei verschillende producten voor in huis. Van bureau tot bed, van salontafel tot tv-meubel. Hiervoor gebruiken wij het liefst robuuste materialen zoals staal en hout. Deze bewerken wij op de juiste manier zodat ze prettig aanvoelen en bovenal leefbaar zijn.

Onder producten vindt u ons assortiment. Mocht hier iets voor u tussen staan neemt u dan zeker contact met ons op. Staat het juiste product er niet tussen maar bent u geïnspireerd geraakt en heeft u zelf een idee? Neem dan zeker contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en kunnen altijd een vrijblijvende offerte maken.