Reviews

35 berichten op 2 pagina's
Anita Willemse
28-11-20 12:27:47
Superblij met mijn hoekbureau en bartafel t.b.v. mijn kantoorruimte! Het is een heerlijke werkplek. Contact met Judith altijd vlot en vriendelijk, denken mee, zijn flexibel en leveren kwaliteit. Montage en het zelf af te monteren deel was goed en vakbekwaam gedaan! Ik kan ze iedereen aanbevelen!
Peter L.
19-11-20 21:49:20
Heel blij met ons bureau op maat.
- Mooie kwaliteit massief eikenhout icm kwaliteit staalwerk.
- Heel fijn contact gehad met Judith die me goed op de hoogte hield Van de order.

Volgende idee op maat wordt uitgewerkt en zal dan zeker door stoerhuis uitgevoerd worden.
Simon W.
19-11-20 19:57:18
Super tevreden! Fijn contact. Zelf tussentijds de maten kunnen aanpassen. Eindresultaat een erg mooi bureau en ladekast. Bedankt en bij deze kan ik deze website van harte aanraden!
Esther De Vries
10-11-20 12:23:00
Paar weken geleden kwam ik via via bij hun website en heb na het zien van een geweldig mooie tafel inclusief ladekastje contact opgenomen. In verband met het openen van een nieuwe salon zat er wel wat haast achter. Gelukkig hadden ze heel toevallig het juiste formaat hout liggen en kon er ontzettend snel geleverd worden. Heel goed beseffend dat dit een uitzondering is hebben ze top werk geleverd.
Ik heb ze regelmatig gestalkt met de vraag of het wel écht op tijd zou binnen komen ;-) en elke keer weer was het contact super. Ze leveren wat ze beloven, komen afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Ik ben meer dan blij met het resultaat!
Frank van Raad
06-11-20 11:50:03
Na lang zoeken hier uitgekomen voor een bureau met bijpassend ladeblok in industriële stijl. Na wat weekjes wachten heb ik de spullen inmiddels een paar dagen in gebruik en ik ben helemaal gelukkig. Kwaliteit merk je snel (en ruik je ook nog even ;-)), wat we hebben ontvangen is ook echt wat we hebben gekocht. Klinkt misschien raar, maar dat is nog weleens anders (mindere kwaliteit bv.)
Daarnaast vond ik het contact erg prettig en hebben we goede afspraken met elkaar kunnen maken.
Wendy Jongeneelen
30-10-20 20:39:23
Wat ontzettend leuk om met deze warme mensen zaken te mogen doen!
We hebben vandaag ons bed ontvangen.
Precies zoals we het wilden. We konden precies aangeven hoe hoog/laag, met extra hout.... enz. Dat is het fijne van handwerk.
En wat is het resultaat schitterend!!!
Echt niets dan lof voor dit leuke bedrijfje.
Vooral het persoonlijke contact, vertrouwen en enthousiasme maakt het bed nog zoveel mooier dan het al is.
We zijn benieuwd of we lekker slapen vannacht ;-)
Chantal van Kruijsbergen
29-10-20 20:55:49
Vanmiddag werd volgens afspraak onze meubels bezorgd. Erg tevreden met de aankoop van het bureau incl. ladekast. Mooie kwaliteit, mooi verzorgd en ook de verpakking was aandacht aan besteed. Maar vooral de persoonlijke benadering is erg prettig en onderscheidt dit bedrijf van vele, vele anderen. Het contact is prettig en je wordt op persoonlijke manier meegenomen met iedere voortgang. Top en ik beveel Stoerhuis dan ook van harte aan om een product van af te nemen.
Marc van Driel
17-10-20 16:49:13
Ons bureau , boekenplank en laden kastje ontvangen. Erg mooi afgewerkt , echt ouderwets vakwerk ! En op maat gemaakt. Afspraken worden nagekomen. Kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen
Frank Hofman
17-10-20 10:53:10
Wat een geweldig mooi bed hebben we gisteren geleverd gekregen. Echt heel erg blij mee. Helemaal op maat gemaakt. We konden alles doorgeven wat we nodig hadden en is keurig voor elkaar gekomen. Ook erg prettig is de duidelijke communicatie en snelle reactie. Ze doen wat ze beloven en dat voor een meer dan goede prijs. Super!
Hetty Scholten
01-10-20 20:34:13
Wij hebben zojuist ons keukenrek, bureau en kastje ontvangen. We zijn super tevreden. Perfect werk en top service. Goede communicatie.
Dus alles in één woord TOP !!

Wanneer wij in de toekomst nog eens iets willen zullen we zeker weer Stoerhuis inschakelen.
Michael van Duinen
09-09-20 19:38:37
Ik ben zeer tevreden over mijn bureau en 2 ladekastjes ..het bureaublad is van zeer mooi ,geolied eikenhout
Kwalitatief zeer degelijk en stevig ..goede service en bezorging
Jan de Gunst
07-09-20 13:05:12
Ik heb 3 producten besteld. Het bureau, het keukenrek en een bureaukast (wat niet op hun site staat vermeld). De bureaukast was een idee van mezelf. In principe hetzelfde idee als het keukenrek, alleen met 2 kasten aan de onderkant. Stoerhuis was meteen enthousiast en heeft dit gemaakt.

Het eindresultaat mag er wezen, wat gaaf!! We zijn er enorm blij mee.

Ook de communicatie krijgt een groot compliment. Ondanks dat je online koopt, is er geen afstand voor je gevoel. Er wordt direct gereageerd, nooit moet je lang wachten op een reactie. Ook de manier waarop gereageerd wordt is erg prettig, ze geven je het gevoel dat je meer bent dan zomaar weer een client.

Dus heb je wat nodig, ga naar Stoerhuis.nl
L. Bart
03-08-20 13:27:42
Erg blij met bureau en -kastje. Goede kwaliteit en uitstekende service.
Diana Kerkhof
23-07-20 10:58:28
Super blij met beide bureaus voor onze dochters!! Perfect op maat en voldoet helemaal aan de verwachtingen! Alles top geregeld! Bedankt!!
T Cheng
06-07-20 21:20:19
Vandaag het bestelde bureau (zonder v-groef) met de ladenkast ontvangen. Wij zijn er erg blij mee!

Het bureau is mooi en netjes afgewerkt zonder gebreken (noesten aan de bovenzijde zijn opgevuld in een natuurlijke kleur en vlak gemaakt).
De ladenkast is van hoogwaardig materiaal en voelt degelijk aan. De lak is mat en voelt heerlijk aan. De handgreepjes zijn van fraai leer.

Hoe dan ook, het is geen gecompliceerd product: what you see is what you get. Maar het gevoel van de materialen stelt absoluut niet teleur, het voelt allemaal hoogwaardig aan.

Tot slot goede en persoonlijke service. Veelvuldig contact rondom de bezorging en het bureau werd goed ingepakt bezorgd.

Wij zijn perfect tevreden dus.
Elina Kloosterman
06-07-20 19:16:44
Vandaag de bestelling ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. We hebben het bureau en ladekasten besteld plus het bed met daaronder op mijn verzoek een ladebed eronder. Dat was nog niet eerder besteld maar is echt perfect gedaan. Mijn complimenten voor het vakmanschap en creativiteit!! Ook de communicatie is erg prettig en ook de levering verliep in goed overleg. Top!
Toine Dekkers
06-07-20 11:30:29
Bureau besteld online en werd meteen contact gelegd met betrekking tot de aanvraag. Hier werd ook duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren en levertijd.
Communicatie verliep zeer prettig. Waar zie je dat nog als je online iets aanschaft. Zeer content met de afwikkeling en service. In 1 woord, TOP!
Helena
10-06-20 11:21:40
Goede en vriendelijke service en een bureau (v-groef) van mooie kwaliteit. Als je naar industriële meubels zoekt, dan is Stoerhuis zeker een aanrader!
Karin Luiten
27-05-20 15:06:14
Super blij met mijn bureau en kastje. Ik ben heel fijn geholpen, Judith denkt mee en het contact was erg fijn. Echt een aanrader!
Daisy Bommelé
15-05-20 19:55:07
Vandaag bureau met v-groef ontvangen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit. We zijn er ontzettend blij mee! Communicatie verliep heel prettig en snel. Ik zou hier zeker weer bestellen! Bedankt Stoerhuis!
Tonen: 5  10   20